Økologisk wienerschnitzel

DKK 65,00

Kalven er fra Nørre Vinstrup. Et smuk nordjyske landbrug lidt nord for Hjørring. Her går de økologiske kalve, i en mindre flok og trives på bedste vis. 

Landmændene, Theis og Frank, far og søn der begge har drevet landbrug i mange år, giver dyrene de skønneste betingelser for et godt liv. 

Her vægtes biodiversitet, økologi og trivsel og meget mere. Hele deres produktion af: grise, køer og kyllinger er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, er Stats- samt dyrelægekontrolleret. 

Læs mere om tankerne bag den bedste produktion, i afsnittet om kyllinger. Her fortæller Theis med sige egne ord om dyrenes fredfyldte hverdag. 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Økologisk kalveculotte af kalv er et stykke med massere af smag. 

Bliver virkelig  god ved tilberedning ved slow- cooking. Du vil komme til at nyde duften flere timer inden din ret et færdiglavet. Duften glæder smagsløgene og sovsen bliver dejlig smagfuld.

Prøv at marinere din kalvewienerschnitzel med citrontimian og måske hvidløg for at prøve noget nyt, du vil opleve at det smager helt fantastisk og er skøn weekend- og gæstemad. Krydderierne på wienerschnitzlen bliver dejlig sprøde og crispy.

Yderligere information

Størrelse

350-400 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk wienerschnitzel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *