Økologisk roastbeef

DKK 249,00DKK 389,00

Økologisk roastbeef ca. 299 kr pr kg.

 

Vi har forskellige størrelser af udskærringer. Ønsker du en mindre eller større størrelse kan du skrive en bemærkning til ordren. (F.eks.  Vil gerne modtage den størst mulige roastbeef og minimum 1700 g ialt) Efterfølgende betales til mobilpay 123226 den aftalte difference.

 

Kalven er fra Nørre Vinstrup. Et smuk nordjyske landbrug lidt nord for Hjørring. Her går de økologiske kalve, i en mindre flok og trives på bedste vis. 

Landmændene, Theis og Frank, far og søn der begge har drevet landbrug i mange år, giver dyrene de skønneste betingelser for et godt liv. 

Her vægtes biodiversitet, økologi og trivsel og meget mere. Hele deres produktion af: grise, køer og kyllinger er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, er Stats- samt dyrelægekontrolleret. 

Læs mere om tankerne bag den bedste produktion, i afsnittet om kyllinger. Her fortæller Theis med sige egne ord om dyrenes fredfyldte hverdag. 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Økologisk roastbeef 

Her på billedet ses roastbeef stegen udskåret som pålæg til et stykke rugbrød, dertil hørende hjemmelavet pickles eller remulade. 

Yderligere information

Størrelse

600-650 gram, 700-750 gram, 950-1000 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk roastbeef”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *