Økologisk kamsteg

DKK 220,00DKK 288,00

Har du særlige præferencer f.eks mest/mindst mulig fedt kant og, eller m/u ben, kan du skrive dette som en note sammen med dine leveringsoplysninger. Dette glæder iøvrigt også alle andre forespørgsler. Se evt. varen ved navn “bestillingsvare”. Vi har alt fra grisen, kalven og lammekød, har du et special ønske er velkomment blot at skrive hvad dit ønske er. 

  • 100 % økologisk
  • 100 % fri for stresshormoner
  • 100 % produceret uden antibiotika
  • 100 % frie udegrise 
Ryd
Varenummer (SKU): flaeskesteg Kategori:

Beskrivelse

Flæskesteg fra økologisk frilands gris.

Kan det blive mere klassiske dansk? En velsmagende flæskesteg fra en glad velfærdsgris vinder smilene frem. Modnet 72 timer og garanti for mørhed.

En hyldest til grisen i mange danske hjem ser vi specielt i julemiddagene, men ikke nok med dette har flæskestegen en stolt tradition i de danske køkkener året rundt.
Fås i størrelserne forskellige størrelser. 

Vi udskærer selv i samarbejde med vores lokale slagter. På denne måde kan du selv vælge om du ønsker en flæskesteg med eller uden ben. 

Fordelene ved at vælge med ben er klart benenes kraft som kommer til udtryk i smagen. På den anden side kan du hurtigere tilberede en flæskesteg uden ben, såfremt det er tiden der er afgørende for dig. 

Yderligere information

Størrelse

L: Over 1800 g, M: 1500-1800 g, XL: over 2000 g, XXL: 2300-2500 g, XXXL: over 2500 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk kamsteg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...