Økologisk kalveculotte

DKK 258,00DKK 366,00

Kalven er fra Nørre Vinstrup. Et smuk nordjyske landbrug lidt nord for Hjørring. Her går de økologiske kalve, i en mindre flok og trives på bedste vis. 

Landmændene, Theis og Frank, far og søn der begge har drevet landbrug i mange år, giver dyrene de skønneste betingelser for et godt liv. 

Her vægtes biodiversitet, økologi og trivsel og meget mere. Hele deres produktion af: grise, køer og kyllinger er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, er Stats- samt dyrelægekontrolleret. 

Læs mere om tankerne bag den bedste produktion, i afsnittet om kyllinger. Her fortæller Theis med sige egne ord om dyrenes fredfyldte hverdag. 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Økologisk kalveculotte af kalv er et stykke med massere af smag. 

Bliver virkelig  god ved tilberedning ved slow- cooking. Du vil komme til at nyde duften flere timer inden din ret et færdiglavet. Duften glæder smagsløgene og sovsen bliver dejlig smagfuld.

Prøv at marinere din kalveculotte med citrontimian og hvidløg, du vil opleve at det smager helt fantastisk og er perfekt weekend- og gæstemad. Krydderierne på culotten bliver dejlig sprøde og crispy.

Yderligere information

Størrelse

1300-1350 gram, 2000-2050 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk kalveculotte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...